BUGOLINI Calamum – lederen pennenhouder met magneetsluiting – retro pennenhouder geschikt voor 3 pennen – echt leer – koffie

39.95

Categorie: SKU: 8720118942499

Omschrijving

Ontdek de stijlvolle lederen pennenhouder - Bewaar uw pennen in luxe!

Ben je een gepassioneerde schrijver, liefhebber van notities of gewoon iemand die van een georganiseerd bureau houdt? Dan hebben wij het perfecte accessoire voor je – onze exclusieve lederen pennenhouder voor drie pennen!

Elegante luxe

Onze pennenhouder is handgemaakt door vakmensen met oog voor detail. Deze pennenhouder is gemaakt van hoogwaardig, soepel echt leer en straalt een tijdloze elegantie uit die uw schrijfplezier vergroot en uw bureau naar een hoger niveau tilt.

Georganiseerd en duidelijk

Verlies nooit meer uw favoriete pennen! Onze pennenhouder biedt plaats aan maximaal drie pennen, zodat je ze altijd binnen handbereik hebt. Of het nu gaat om een ​​luxe vulpen, een rollerball of een gelpen, ze passen allemaal perfect in deze houder.

Bescherm uw waardevolle pennen

Voorkom krassen, vlekken of andere beschadigingen aan je geliefde schrijfgerei. Onze met zacht leer gevoerde compartimenten houden je pennen veilig en netjes.

Stijlvol cadeau

Op zoek naar een attent cadeau voor een vriend, familielid of collega? Zoek niet verder! Deze leren pennenhouder is het ultieme cadeau voor elke pennenliefhebber. Het toont niet alleen uw waardering, maar ook uw oog voor kwaliteit en verfijning.

Perfect voor elke omgeving

Of je nu een professioneel kantoor hebt of een huiselijke werkplek, onze pennenhouder past naadloos in elke omgeving. Het slanke ontwerp neemt minimale ruimte in beslag op uw bureau, terwijl het toch een opvallende accessoire is.

Duurzaamheid voorop

We hebben zorgvuldig geselecteerde materialen die ervoor zorgen dat onze pennenhouder lang meegaat. Geniet nog vele jaren van het mooie uiterlijk en de functionaliteit.

Wacht niet langer! Upgrade je schrijfervaring en geef je pennen een chique thuis met onze leren pennenhouder. Bestel nu en geniet van de luxe die het met zich meebrengt!

*Opmerking: Pennen zijn niet inbegrepen. De pennenhouder is alleen voor decoratieve doeleinden.*

kenmerken:

  • Gemaakt voor op reis
  • Echt leer
  • Ruimte voor 3 pennen
  • Zachte Superfiber voering om krassen te voorkomen
  • Te gebruiken voor alle soorten pennen
  • Bewaar in stijl met de BUGOLINI Calamum

Specificaties:

  • Kleur: Coffee
  • Afmetingen: 3 x 7 x 16.5 cm
  • Gewicht: 87G