BUGOLINI MACER – Dunne geld- en kaarthouder – Compacte portemonnee van echt leer – Zwart

19.95

Categorieën: , SKU: 8720118940341 Tags:

Omschrijving

Ontdek de ultieme stijlvolle metgezel voor uw waardevolle spullen - de luxe lederen portemonnee!

Ben je op zoek naar een tijdloze en duurzame portemonnee die perfect past bij jouw gevoel voor stijl en organisatie? Zoek niet verder! Onze luxe lederen portemonnee is een meesterwerk van vakmanschap en functionaliteit, ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen en uw dagelijks leven gemakkelijker te maken.

Elegant en robuust

Gemaakt van hoogwaardig echt leer, straalt deze portemonnee bij elke gelegenheid klasse en elegantie uit. Het zorgvuldig geselecteerde leer is niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook zeer duurzaam en bestand tegen dagelijkse slijtage.

Optimale organisatie

Met 13 vellen papier en 7 kaartsleuven biedt onze portemonnee voldoende ruimte om je essentiële spullen georganiseerd te houden. Of u nu rekeningen, bonnen, creditcards, ID's of visitekaartjes bij u heeft, deze portemonnee heeft voor elk van hen de perfecte plek.

Veilig en beschermend

Uw kostbaarheden verdienen de best mogelijke bescherming. Onze portemonnee is voorzien van stevige sluitingen die ervoor zorgen dat alles op zijn plaats blijft, ook als je onderweg bent. Dankzij de solide constructie en hoogwaardige materialen weet je zeker dat je spullen veilig opgeborgen zijn.

Compact en draagbaar

Dankzij het slanke ontwerp past deze leren portemonnee gemakkelijk in je broekzak of tas, zonder onnodige bulk toe te voegen. Je kunt nu al je belangrijke spullen met gemak en elegantie bij je dragen.

Het perfecte cadeau

Op zoek naar een mooi cadeau voor een dierbare? Deze luxe lederen portemonnee is een tijdloos geschenk dat zeker in de smaak zal vallen. Het symboliseert niet alleen stijl en kwaliteit, maar toont ook uw zorg en aandacht voor de ontvanger.

Kies voor klasse en functionaliteit!

Bestel vandaag nog uw luxe lederen portemonnee en geniet van de perfecte balans tussen stijl en organisatie. Ervaar het gemak en de elegantie die deze portemonnee te bieden heeft en neem afscheid van ongeorganiseerde chaos. Investeer in kwaliteit die jarenlang meegaat en maak bij elke transactie een statement van klasse.

kenmerken:

  • Compact en dunner dan gewone portemonnees
  • Bewaar tot 7 kaarten en 13 vellen papiergeld
  • Eenvoudig kaartuittreksysteem.
  • Echt rundleer, duurzaam en stevig

Specificaties:

  • Model: MACER
  • Afmeting: 10.5 x 8.5 cm
  • Materiaal: rundleer
  • Aantal kaarten: 3-7 kaarten
  • Hoeveelheid papiergeld: 8-13 vellen

 

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.