Aanbieding!

BUGOLINI® – Imperium Steel Silver – Mechanisch automatisch horloge voor heren

79.00

  • 20 Jewel 146 Automatische bewegende onderdelen
  • 3 ATM Waterproof
  • Kras- en krasvast mineraal coatingglas
  • Premium duurzame en flexibele rubberen band
  • 24 uur automatisch uurwerk
  • Auto-beweging door te bewegen

Omschrijving

Maak kennis met het IMPERIUM mechanische automatische horloge – Combineer tijdloze elegantie met geavanceerde technologie!

Ontdek het toppunt van uurwerkenvakmanschap met ons uurwerk met 20 juwelen en 146 automatische uurwerken. Dit buitengewone horloge is voorzien van 146 zorgvuldig geassembleerde automatische bewegende delen, die een ongeëvenaarde nauwkeurigheid en precisie bij het bijhouden van de tijd garanderen. Dit prachtige horloge is ontworpen om de tand des tijds te doorstaan ​​en is gebouwd met een opmerkelijke waterbestendigheid van 3 ATM, wat zorgt voor gemoedsrust tijdens dagelijks gebruik en lichte wateractiviteiten. De ware essentie van kunstenaarschap ligt in het uurwerk zelf, met een artistiek vervaardigd interieur dat boeit het oog. Bewonder de ingewikkelde dans van tandwielen en veren, een bewijs van het kunstenaarschap van onze ervaren horlogemakers.

Ervaar helderheid en duurzaamheid als nooit tevoren met het kras- en slagvaste glas met minerale coating. U hoeft zich geen zorgen te maken over slijtage; dit horloge is gemaakt om je te vergezellen op al je avonturen. De premium rubberen band is gemaakt voor comfort en stijl, past goed om je pols en straalt een gevoel van verfijning uit. Het gebruikte materiaal is niet alleen duurzaam, maar ook flexibel en garandeert de hele dag comfort.

Verlies nooit de tijd uit het oog met het 24-uurs automatische uurwerk, dat constante precisie en betrouwbaarheid garandeert. Of je nu de wereld rondreist of gewoon je dagelijkse schema beheert, met dit horloge zit je goed. De magie houdt daar niet op. Omarm de vindingrijkheid van de auto-motiontechnologie die dit mechanische wonder aandrijft met een simpele beweging van je pols. Terwijl je beweegt, komt het horloge tot leven en laat de naadloze mix van traditioneel horlogemaken met moderne innovatie zien.

Verwen uzelf of verras een geliefde met dit uitzonderlijke mechanische automatische horloge – een harmonieuze combinatie van elegantie, functionaliteit en kunstzinnigheid. Breng je stijl naar een hoger niveau met een uurwerk dat trends overstijgt en de tand des tijds doorstaat. Bestel nu en ervaar de ongeëvenaarde allure van ons mechanische automatische horloge – waar klassiek vakmanschap en moderne uitmuntendheid samenkomen.

Specificaties:

Kast: geborstelde legering
Kast maat: 45 mm
Glas: hardheid mineraal
Uurwerk: Aangepast skelet automatisch uurwerk
Band: siliconen band
Achterdeksel: roestvrij staal
Waterbestendig: 3ATM
Kleuren: Zilver
Wat ontvang ik bij elk pakket?

– BUGOLINI® IMPERIUM automatisch horloge
- PU lederen DOOS
– Fluwelen poetsdoek

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.