BUGOLINI Uchiha – Leren Multifunctionele Laptoptas – Met Voorvak voor Tablet – Echt Leer – Geschikt voor Laptop (Max 16 Inch) & Tablet (Max 11 Inch) – Koffie

79.95

Categorie: SKU: 8720118942505

Omschrijving

Mooie Leren Laptoptas – Geschikt voor laptops tot 16 inch – Met handig extra voorvak voor een 11 inch tablet!

Bent u op zoek naar de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit om uw laptop en tablet veilig en elegant mee te nemen? Zoek niet verder! Onze prachtige leren laptoptas is ontworpen om aan al je behoeften te voldoen, of je nu naar kantoor gaat, een zakelijke bijeenkomst hebt of gewoon onderweg bent.

Elegante en duurzame leren laptoptas

Onze laptoptas is gemaakt van hoogwaardig leer, wat hem niet alleen een stijlvolle uitstraling geeft, maar ook duurzaamheid en bescherming biedt voor uw kostbare apparaten. Het leer wordt met de tijd alleen maar mooier, waardoor deze tas een duurzame metgezel is voor je dagelijkse avonturen.

Ruimte voor laptops tot 16 inch

Met een ruim hoofdvak biedt de tas voldoende ruimte voor laptops tot 16 inch. Dankzij de stevige voering is je laptop beschermd tegen stoten en krassen, terwijl je genoeg ruimte overhoudt voor andere belangrijke spullen. (Let op! Alleen ultrabooks met een dikte van 2 cm passen in deze tas.)

Handig extra voorvak voor een 11 inch tablet

Het slimme ontwerp van onze laptoptas bevat een handig extra voorvak dat speciaal is ontworpen om tablets tot 11 inch veilig in op te bergen. Hierdoor berg je je tablet apart op en kun je er gemakkelijk bij zonder dat je in de rest van je tas hoeft te rommelen.

Aparte sleuf voor accessoires

Wat onze laptoptas echt onderscheidt, is het aparte vak voor accessoires. Hier kun je al je kleine spullen zoals opladers, muizen, pennen, notitieblokken en andere accessoires netjes en geordend in opbergen. Geen gedoe meer met rondslingerende kabels en losse voorwerpen.

Stijlvol en functioneel ontwerp

Naast de functionaliteit is ook het design van onze laptoptas stijlvol en veelzijdig. De tas past perfect bij zowel professionele als casual outfits, zo zie je er altijd fashionable uit, waar je ook gaat.

Comfortabel dragen

Dankzij de stevige handvatten en de afneembare schouderriem draag je de tas zoals jij dat wilt. Of u hem nu in uw hand draagt, over uw schouder draagt ​​of als schoudertas gebruikt, u zult merken dat u uw laptop en tablet comfortabel en gemakkelijk mee kunt nemen.

Kies een laptoptas die niet alleen aan al je wensen voldoet, maar waarmee je ook in stijl kunt reizen. Bestel vandaag nog onze mooie leren laptoptas met het handige extra voorvak voor je 11 inch tablet en laat je dagelijkse routine een stukje aangenamer worden!

Waarschuwing! Houd er rekening mee dat er geen grotere laptop of tablet in de tas past.

kenmerken:

  • Gemaakt voor op reis
  • Echt leer
  • Ruimte voor laptop, tablet en accessoires
  • Zachte Superfiber voering om krassen te voorkomen
  • Kan gebruikt worden voor laptops en tablets.
  • Bewaar in stijl met de BUGOLINI Uchiha

Specificaties:

  • Kleur: Coffee
  • Afmetingen: 29.5 × 37.5 × 3 cm
  • Gewicht: 730G