BUGOLINI UTILIS – Echt Leren Portemonnee – Compacte Kaarthouder – 20 Kaarten – Unisex – Bruin

17.95

Categorieën: , SKU: 8720118275573 Tags:

Omschrijving

Introductie van de ultieme leren portemonnee - waar stijl en functionaliteit samenkomen!

Ben je het zat om te worstelen met een overvolle portemonnee, moeite om de juiste kaart te vinden of met je geld te rommelen? Zoek niet verder! Onze premium lederen portemonnee is hier om uw dagelijkse draagervaring radicaal te veranderen.

Gestroomlijnd ontwerp

deze portemonnee is gemaakt van het fijnste echt leer en straalt elegantie en klasse uit. De gladde textuur en rijke kleur maken het tot een fashion statement dat bij elke outfit past.

Organiseer met gemak

Zeg vaarwel tegen de chaos van het beheren van meerdere kaarten en rekeningen. Ons innovatieve EasyPull-systeem zorgt ervoor dat je pasjes er in één snelle beweging moeiteloos uitglijden. Geen tijd meer verspillen aan de kassa, zoeken naar de juiste kaart!

Ruim en veelzijdig

Met een capaciteit van maximaal 20 kaarten en veel ruimte voor contant geld, biedt deze leren portemonnee ongeëvenaarde opslagmogelijkheden zonder afbreuk te doen aan het slanke profiel. Het is de perfecte mix van gemak en stijl.

Gebouwd op duurzaamheid

duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel. U kunt er zeker van zijn dat ons leer van topkwaliteit een lange levensduur garandeert en uw waardevolle spullen jarenlang beschermt.

Ethisch verantwoord

wij geven net zoveel om het milieu als u. Ons leer is verantwoord verkregen en voldoet aan strikte ethische en duurzaamheidsnormen.

Perfecte cadeau

Op zoek naar een attent cadeau voor een geliefde? Deze leren portemonnee is een tijdloos cadeau dat laat zien dat je echt geeft om hun comfort en stijl.

Upgrade uw EDC

Breng uw dagelijkse handbagage naar een hoger niveau met een portemonnee die niet alleen uw veeleisende smaak weerspiegelt, maar ook uw leven stroomlijnt. Onze leren portemonnee is ontworpen om je dagelijkse routines een fluitje van een cent te maken.

Ervaar de luxe van moeiteloze organisatie en het plezier van het bezitten van een eersteklas lederen accessoire. Zeg vaarwel tegen verouderde, omvangrijke portemonnees en omarm de toekomst van elegante eenvoud. Bestel de jouwe vandaag nog en ervaar de magie van onze EasyPull Leather Wallet!

Specificaties;

  • Model: UTILIS
  • Materiaal: rundleer
  • Grootte: 10.5 x 7.5 cm (4.13 x 2.95 inch)
  • Kaarten Maximaal 20 kaarten
  • Ruimte voor geld: Ja

Recensies

Er zijn nog geen Beoordelingen.

Alleen ingelogde klanten die dit product hebben gekocht kunnen een beoordeling achterlaten.