BUGOLINI® Markuss - Designer Zonnebrillen - Gepolariseerd - UV400 - Goud Groen Geel

59.95

Categorie: SKU: 8720118023549

Omschrijving

Ervaar ongeëvenaarde helderheid en oogbescherming met onze vooruitstrevende gepolariseerde zonnebrillen. We hebben deze tinten zorgvuldig gemaakt om je de ultieme visuele ervaring te geven, of je nu op het strand ligt, de hellingen op gaat of gewoon door de straten van de stad slentert.

Belangrijkste kenmerken:

Gepolariseerde lenzen: Zeg maar dag tegen blijvende verblinding! Onze geavanceerde gepolariseerde technologie verplaatst intens gereflecteerd licht naar boven, waardoor vermoeide ogen worden verminderd en het visuele comfort wordt verbeterd. Geniet van levendige kleuren en scherpe details met superieure helderheid.

UV400-bescherming: Uw ogen verdienen de beste verdediging tegen bewezen UV-stralen. Onze zonnebrillen zijn voorzien van UV400 lenzen, die 100% bescherming bieden tegen UVA en UVB straling. Bescherm uw ogen en zorg voor een langdurige ooggezondheid.

Premium Build: Onze zonnebrillen zijn gemaakt van beschermende materialen en zijn ontworpen om de ontberingen van een actieve levensstijl aan te kunnen. Het duurzame frame zorgt voor een stevige pasvorm, terwijl de lenzen krasbestendig zijn voor een extra lange levensduur.

Veelzijdige stijl: Deze zonnebril heeft een tijdloos design dat geschikt is voor alle gelegenheden. Of je je nu verkleedt voor een speciaal evenement of voor een casual look gaat, onze tinten vullen elke outfit aan met moeiteloze elegantie.

Lichtgewicht en comfortabel: We begrijpen het belang van comfort tijdens langdurig dragen. Onze zonnebrillen zijn gedetailleerd licht, zodat je ze de hele dag zonder enig ongemak kunt dragen.
Ideaal voor buitenactiviteiten: of je nu een avonturier bent, een sportliefhebber of gewoon graag buiten bent, onze gepolariseerde UV400-zonnebrillen zijn de perfecte metgezel. Verbeter uw prestaties en geniet van het buitenleven met ongeëvenaarde helderheid.

Omarm de schoonheid van kristalhelder zicht en bescherm uw ogen met de nieuwste brillentechnologie. Breng uw stijl naar een hoger niveau terwijl u geniet van maximaal visueel comfort. Mis de kans niet om deze uitzonderlijk gepolariseerde UV400-zonnebril te kopen!

Specificaties:

  • lensmateriaal: PC
  • Framematerialen: Metaal
  • UV-bestendigheid: niveau UV400
  • Model – Markuss
  • Zichtbaar lichtperspectief: 99.9 (%)
  • Afmeting opbergkoffer: 144x135x40mm